Lume multă, cum mă aşteptam şi cum a fost la toate ediţiile la care am participat. Mulţi cunoscuţi pe care m-am bucurat să-i revăd, cu unii chiar aveam de vorbit chestii. Mulţi oameni noi, sociabili şi comunicativi, m-am bucurat să-i cunosc pe unii dintre ei – salutări găştii de la Innobyte.

Pe unii dintre speakeri i-am ratat, pe alţii i-am ascultat cu atenţie. Mişto Cristina Bazavan şi prezentarea ei despre cum să spunem poveşti mai bune despre branduri şi companii. Click pe link, aveţi ce învăţa. Bogdan Zavera şi Daniel Boaje au făcut o retrospectivă a prezenţei Mc Donalds România în social media, cu mult focus pe bucătăria internă a campaniei Gusturi americane #defilm.

Vali, în stilul său, a vorbit fără menajamente despre prezentul şi viitorul blogosferei, prezentarea este aici.

Prezentarea lui Alex Negrea a fost despre New Trends in Blogging. De ce e timpul să scoateţi butonul de Like de pe blog, de ce bara meniu fixed poate duce la creşterea timpului petrecut pe site, etc.

Panelul de blogging are nevoie de o sală mai mare 🙂

De la Exarhu am reţinut că cel mai mâncat peşte din Delta Dunării este pieptul de pui şi ardeleanul mănâncă acum un ardei iute şi-l ustură peste 2 ore. Filmuleţul ăsta merită văzut.

Steven van Groningen, bancherul-blogger bine ancorat în realităţile social media, zicea că cel mai greu este că găseşti acel ceva între pasiunile pe care le ai. Social media foloseşte pentru branding personal şi profesional.

Am mai aflat că România este a doua ţară din lume, după Noua Zeelandă, unde Vodafone a introdus SuperNet. 2014 este anul video, a crescut interesul utilizatorilor pentru video şi asta a dus la creşterea de 7 ori a traficului video pe mobil (la nivel mondial). Smartphone-ul tinde să devină principalul display pentru entertainment.

Party mişto în The Pub, sponsorii au făcut activări, Staropramen a adus noile sortimente de bere: Dark Beer, Unfilltered şi Granat Beer.

Webstock Awards. M-am bucurat pentru Adrian Ţoca şi pentru treizecizero.ro, pentru Claudia Tocilă şi testul purităţii, pentru Radu Dumitru şi Turul Burgerilor, pentru Mirela petre şi blogul eSkay. L.E. felicitări și lui Alex Negrea pentru marketing20.ro

Webstock a ajuns la a 7-a ediţie datorită entuziasmului şi eforturilor lui Cristi Manafu, echipei Evensys şi ale sponsorilor: Vodafone, Raiffeisen Bank, Staropramen, Bitdefender, McDonalds, Gerovital, Lumia şi HP.

POZE.

webstock2014