Din zei de-am fi scoborâtori, c-o reparație la instalația sanitară toți suntem datori. Și instalația sanitară crapă când îți e lumea mai dragă. Vineri seara, ca să cauți disperat instalatori care n-au chef să muncească în week-end, la prima oră a dimineții, când te grăbești să ajungi mai devreme la birou, că ai la o prezentare importantă, sau cu două zile înainte să pleci în concediu, ca să scapi de grija cheltuirii a 200 de lei, minimum.

În actuala locuință sforăi de 3 ani și jumătate, timp în care instalatorul m-a vizitat și scuturat de bani în 3 rânduri. Dar asta-i partea ușoară, cu diverse racorduri crăpate la mine în casă, greul abia începe. Anul trecut, coloana de la baie a crăpat de 2 ori, la etajul 7, apoi la 6. Anul ăsta a mai crăpat de 2 ori, întâi la etajul 5, iar săptămâna asta la etajul 2, și asta doar pe coloana mea și doar pe baie. Iar băieții din comitetul de proprietari se gândesc să strângă fond de reparații și să schimbe țevile de la subsol și până la 10, cu spart de zid și zidit la loc.

Ce voiam să zic. Blocul e făcut în `83, țevile au sărit de 30 de ani, iar apocalipsa instalațiilor sanitare ia forma vecinului de sub tine, care îți bate nervos la ușa. RADET-ul a avut câteva avarii majore iarna asta, sunt șanse mari ca în decembrie să-și ia un shut down. Și un pont pentru viitorii studenți viitori șomeri de la jurnalism și finanțele, managementul și marketingul turismului de la Universitatea Creștin Budistă Soliman Magnificul: e nevoie de instalatori. Pe băiatul care mi-a meșterit îl evaluez la 4000 de lei pe lună, minimum. Vine și la 9 seara, vine și sâmbăta. În timpul zilei are arvunite lucrări mari, seara rezolvă chestii de 1-2 ore.

P.S. pentru că-mi plac numele, site-ul, faptul că au aplicație de mobile și au primit referințe bune de la persoane pe care le cunosc, vă semnalez reparatot.ro. Cică Dorel chiar e meseriaș, no joke.

apocalipsa_instalatii_sanitare