Vikings – Ragnar este un badass care se satură să dea cu sapa la fermă, așa că își face o corabie, jefuiește puțin prin Anglia, se întoarce acasă, supără câțiva conți și regi vikingi și îi trimite anticipat în Valhalla. Tocmai a început sezonul 4.

Better Call Saul – Dacă ai urmărit Breaking Bad, atunci ți-l amintești pe Saul Goodman, avocatul-pușlama care spală banii traficanților de droguri. Acțiunea din Better Call Saul e plasată înaintea celei din Breaking Bad, în vremea când Saul era un falit care încerca să facă rost de clienți mărunți. Tocmai a început sezonul 2.

House of Cards – Mărturisesc că sunt într-o relație de love-hate cu Frank Underwood. Gagiul a ajuns președintele Statelor Unite ale Americii fără să fie ales, doar prin mașinațiuni diabolice care îi fac pe Machiavelli și Borgia să pară inocenți și naivi precum copiii de grădiniță. Frank have a legacy to leave, dar pentru asta are de câștigat niște alegeri prezidențiale. Începe pe 4 martie.

Vinyl – După ce a făcut o capodoperă cu Boardwalk Empire, Scorsese a bătut iar palma cu HBO, l-a luat și pe Mick Jagger consultant și au pus de un Mad Men cu mai rock&roll, băutură, sex, droguri din belșug, plus toți muzicienii în vogă în anii ‘70.  Coloana sonoră e bestială, uite aici o dovadă, dialogurile nu-s trase de păr, fără lălăieli și scene de umplutură. Primul episod încă e la liber pe HBOGO.ro