Dacă ești client Vodafone, week-end-ul acesta, adică pe 12 și 13 septembrie, ai internet mobil gratis și nelimitat în SuperNet 4G. Nu trebuie să activezi vreo extraopțiune, nu ai limitări de trafic și viteză, pur și simplu ești invitat să încingi rețeaua Vodafone cât te ține telefonul.

Dacă nu folosești serviciile Vodafone dar vrei să le testezi internetul, dă o fugă la un magazin Vodafone (atenție, magazin Vodafone, NU partener Vodafone) și cere un SIM 0 care iți asigură internet gratis și nelimitat sâmbără și duminică. Ulterior, dacă ești mulțumit de net, poți să păstrezi SIM-ul, să-l încarci și să-și iei extraopțiuni ca la orice SIM Prepay.

De la lansarea Supernet™ 4G, peste 18 milioane de site-uri de tip “phishing” și 600.000 viruși au fost blocați, iar zilnic au fost protejate 100 milioane de conexiuni de internet, prin SecurityPro 2.0. și MaxProtect. Din luna septembrie 2014 până astăzi, utilizatorii au vizionat 60 de milioane de ore de conținut prin streaming. Mai mult, vitezele de upload și download au crescut, datorită inovației exclusive UltraSpeed. Viteza de download a crescut cu 110%, în timp ce viteza de upload a înregistrat un avans de 61%.