Încă din 2011, Vodafone a transformat lansările noilor telefoane iPhone în evenimente de amploare. Magazinele sunt deschise până după miezul nopții, oamenii s-au învățat cu sistemul de vânzări Apple, fac precomandă, vin la magazin la evenimentul de lansare oficială, își cumpără telefonul iPhone imediat după ce se dă startul vânzărilor. La fel ca anul trecut, am participat aseară la evenimentul de lansare iPhone6s și iPhone6s Plus la magazinul Vodafone din centrul Vechi, de pe strada Lipscani. Multă lume, magazinul plin ochi.

La miezul nopții,  în 15 magazine din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Craiova și Pitești, Vodafone a dat startul vânzării noilor iPhone 6S și iPhone6s Plus, sosite oficial în Romania. Din 9 octombrie, acestea sunt disponibile în întreaga rețea de magazine Vodafone și ale partenerilor. Este prima dată când telefoanele Apple ajung oficial atât de repede în România.

CÂT COSTĂ

Împreună cu abonamentul RED 89, iPhone6s este disponibil la prețul de 0 Euro, iar iPhone6s Plus la prețul de 99 euro.

ABONAMENT VODAFONE SPECIAL iPHONE 6S

Cele mai recente modele de iPhone pot fi folosite de utilizatori în cea mai rapidă rețea 4G, alături de  abonamentul RED 89, ce include convorbiri și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internaționale, 400 minute roaming/luna și 1,5 GB/ luna trafic de date în roaming, precum și acces pe întreaga perioada contractuală la filme și seriale prin HBO GO și muzică prin Zonga powered by Vodafone.

Noile terminale sunt puse în valoare de Supernet™, o inovație în utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență superioară de utilizare.

În altă ordine de idei, Vodafone Romania a fost desemnată recent drept rețeaua care furnizează cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat în 24 septembrie 2015 de către OpenSignal. Informația din raport are ca sursă 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date în perioada iunie-august 2015. Mai multe informații despre certificarea OpenSignal, aici.

Și câteva poze de la lansarea iPhone de la magazinul Vodafone din Cluj.