În ultimele 6 săptămâni am fost ba ocupat, ba leneș, ba în concediu, așa că păianjenii și-au făcut plase pe aici. Ok, zic să iau mătura că am niște idei și drafturi restante.

Știre veche, Mega Image și-a deschis prăvălie în mall-ul Emag. O amică s-a declarat dezamăgită de decizia celor de la Mega Image, dar eu sunt de altă părere. Tipii au fost deștepți. Foarte deștepți.

1. De ce să cheltuieşti bani cu dezvoltarea unui site nou (designeri, programatori etc), când poţi să-ţi aduci produsele pe un site gata făcut, care chiar merge? E mai ieftin să construieşti o anexă la o casă, atunci când tu ai nevoie de o singură cameră, decât să contruieşti o casă întreagă, de la temelie.

2. De ce să cheltuieşti bani cu promovarea unui nou site, când poţi să mergi pe un site deja cunoscut de toată lumea? De ce să bătătoreşti o potecă nouă şi să te chinuieşti să-i aduci pe clienţi pe site-ul tău, aşa cum fac Cora, Carrefour şi Selgros, când poţi să foloseşti o potecă pe care o ştie toată lumea şi tu doar să-ţi pui prăvălia la capătul ei.

Să construieşti un mall şi un drum până la el e cam scump.

E mai ieftin, mai logic şi mai rapid să-ţi deschizi o prăvălie într-un mall în care vine toată lumea.

mega-image-emag