Gabriela și Marius erau împreună de 5 ani și căsătoria părea a fi pasul următor și firesc al relației lor. Marius era un bărbat nici urât, nici Brad Pitt, nici gras, nici slab, nici Einstein, nici pămpălău, dar avea apartamentul lui cumpărat fără credit, vreo 5.000 lei salariu, mașină de serviciu și, cel mai important, era îndrăgostit lulea de Gabriela. Ea, în schimb, avea facultatea de stomatologie terminată de curând și multă poftă de viață.

Toate bune și frumoase între cei doi până când Gabriela a ajuns să facă practică într-o clinică stomatologică cu pretenții. Acolo l-a cunoscut pe proprietarul clinicii. Între ei s-a înfiripat o idilă, într-o bună seară Gabriela nu a mai venit acasă, l-a anunțaț pe Marius că și-a găsit unul mai bun, peste câteva zile și-a luat lucrurile și s-a mutat din apartamentul lui Marius.

Toate bune și frumoase, doar că proprietarul clinicii, pe lângă bani mai mulți decât Marius, mașină mai mișto decât a lui Marius și apartament mai spre centrul Bucureștiului decât al lui Marius, mai avea și o soție și un copil. Așa că, după ce s-a zbenguit suficient cu Gabriela, tipul a dat-o afară și de la clinică, și din apartamentul pe care i-l pusese la dispoziție.

Iar Gabriela și-a găsit apoi un bărbat și mai bun decât Marius. Ultima dată când m-am întâlnit cu ea se mutase în caminul P2 din Regie, cu noul ei prieten.

woman