Vodafone repetă isprava de anul trecut și oferă, pe 13 și 14 februarie, un nou week-end cu internet gratis și nelimitat. Această experiență gratuită de date, fără costuri suplimentare și limitări de viteză, este valabilă pentru toți utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone România vor putea, de asemenea, să se bucure de experiența Internetului nelimitat gratuit, solicitând o cartelă SIM în orice magazin Vodafone sau în rețeaua de magazine partenere Vodafone

Supernet 4G City – internet gratis la metrou

În intervalul 8 februarie – 31 martie, Vodafone oferă tuturor clienților săi trafic gratuit de date la Metroul din București. Astfel, zona Metroului din București va deveni “Supernet 4G City, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmări filme sau asculta muzică, prin aplicații mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, încerca noi experiențe digitale, precum conținutul îmbogățit al Bibliotecii Digitale în parteneriat cu Humanitas sau conținut digital de business, precum și să beneficieze de conținut util în aplicații ca MyVodafone, ce poate fi descărcată de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii  sau să cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online. Traficul de date înregistrat la Metroul din București va fi gratuit pentru toți utilizatorii Vodafone – abonați, clienți ai Cartelei sau ai serviciilor de business – până la 31 martie 2016.

vodafone_net_cit_mare

Și pentru că feedback-ul este important, începând din data de 16 februarie, toți utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experiența referitoare la serviciile Vodafone România direct prin intermediul aplicației MyVodafone. Fiecare utilizator care oferă feed-back relevant primește o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat in până la 48 de ore de la completarea formularului din aplicație și va putea fi utilizat timp de 24 de ore.