Mai sunt trei săptămâni până la Webstock, cea mai importantă conferință dedicată social media din România, așa că vreau să vă zic sau reamintesc trei lucruri.

1 Dacă ești blogger și vrei să participi la Webstock, dar încă nu ai solicitat invitație, e cazul să nu mai amâni. Invitațiile bloggerilor vor fi acordate până la 25 septembrie, iar invitațiile neconfirmate până la această dată vor fi redistribuite celor de pe lista de așteptare.

2 Dacă vrei să intri în culisele organizării celei mai mari conferințe de social media, poți să faci parte din echipa Evensys, ca voluntar pentru o zi. Webstock este o conferință ca un maraton, dar și o bună ocazie de a descoperi ce înseamnă organizarea unui astfel de eveniment.

3 Personalitatea online a anului. Pentru prima oară în cadrul Webstock Awards se va acorda, prin vot exclusiv public, premiul pentru cea mai activă prezență din onlineul românesc: persoană activă în mediul online care se exprimă prin intermediul blogului și a rețelelor sociale, persoană care a creat comunități sau este recunoscută drept o voce importantă într-un anumit domeniu, cu impact în rândul unor grupuri sau comunități. Nominalizările au fost făcute, acum poți vota.

Later edit: dacă lucrezi în social media, ești invitat să participi la studiul anual Social Media Employment 2015. Studiul se adresează celor care desfășoară, în companii sau agenții, activități de social media, în oricare dintre domeniile marketing, advertising sau online. Acest sondaj oferă o privire de ansamblu cât mai corectă despre social media și ne permite să înțelegem fenomenul și impactul pe care-l are pe piața muncii. Rezultatele vor fi prezentate în premieră pe 2 octombrie la Webstock.

webstock